donderdag 19 juli 2012

Bijzondere verassing... Veel geld terug! ADD en school.

Een bijzondere omstandigheid? De school kan je helpen!
Dat ADD voor,- en nadelen heeft, dat mag wel blijken uit mijn blog.

Maar dat er ook mogelijkheden zijn om de nadelen te compenseren met keiharde knaken dat wist ik niet. Al vanaf het eerste jaar dat ik op de Hogeschool Rotterdam rondliep, heb ik diverse mensen doorgestuurd naar het Decanaat.

Iemand die haar oma verloor en er flink van slag van raakte, iemand die last had van zijn Dyslexie, iemand die zijn buurmeisje verloor, iemand die moeite had met de Nederlandse taal enzovoort.
Door mijn luisterend oor, kom ik er vaak achter dat mensen met 'problemen' zitten waar goede oplossingen voor zijn, het Decanaat is een soort van 'vertrouwenspersoon', maar heeft ook de mogelijkheid om om extra faciliteiten voor een student te vragen.

De jongen die zijn buurmeisje verloor kreeg een extra herkansing voor een tentamen, de jongen die slecht Nederlands sprak kreeg extra bijles en kreeg meer tentamentijd, het meisje dat haar oma verloor kreeg kosteloos een halfjaar extra om haar studie te halen.

Zelf ben ik in 2005 ook wel eens bij de Decaan geweest.
Ik liep vast in mijn studie en kon me er slecht voor motiveren. Het was net uit met mijn meisje en mijn gokverslaving leefde flink op in die tijd. De beste man verwees me door naar een psycholoog...
Ik weet niet of ik het wel eens geschreven heb hier, maar de psycholoog was een halve gare die me bomen wilde laten tekenen en daar conclusies uit trok... Ik dwaal af...

In gesprek met de Decaan
Op dit moment ben ik wederom in gesprek met een Decaan.
We bespreken drie mogelijkheden:

1. Het terugkrijgen van Studiefinanciering
2. Het terugkrijgen van een gedeelte van het collegegeld
3. Het krijgen van extra tijd en ruimte voor het maken van tentamens

Want wat blijkt:
Als je een functiebeperking hebt (en helaas wordt ADD zo genoemd), dan bestaat de mogelijkheid dat je extra tijd nodig hebt voor je studie. Zoals ik reeds eerder op mijn Blog geschreven heb, ben ik sinds 2004 actief op de Hogeschool Rotterdam, waarvan zes jaar ingeschreven als student.

In die zes jaar heb ik studiefinanciering ontvangen, ik heb het grootste gedeelte van mijn studie buitenshuis gewoond (eigen huurwoning en inmiddels een koophuis) en mijn studieschuld is dus flink opgelopen.

Het is waar dat ik tijdens veel tentamens extra tijd nodig heb... Soms lees ik een vraag verkeerd en kras ik mijn hele antwoord door om opnieuw te beginnen. Er zijn tentamens waar ik goed voor kon leren, maar waar ik 'slechts' een 7,5 voor haalde omdat ik niet alle vragen gemaakt heb.
Een kuchje op de gang is voldoende om mij volledig uit mijn concentratie te halen.

Concreet:
Ik moet een hele mallemolen in met allemaal formulieren. Ik moet aan kunnen tonen in welke jaren ik een studievertraging heb opgelopen. De Hogeschool Rotterdam heeft een potje met geld (het zogenaamde 'Waarborgfonds') voor mensen die bijzondere omstandigheden hebben.
Het is jammer dat mijn ADD pas onlangs bekend geworden is, anders had ik wellicht al klaar kunnen zijn met de studie (bijvoorbeeld door Ritalin of coaching).

Normaal gesproken is het waarborgfonds voor studenten die vier jaar gestudeerd hebben, maar dan toch extra tijd nodig blijken te hebben. Ikzelf heb meer dan vier jaar nodig gehad en ben zelfs bijna klaar. We gaan nu proberen om met 'terugwerkende kracht' geld van de Hogeschool Rotterdam terug te vragen. Het zal een lastige klus worden, het is nog niet eerder gebeurd. Ik weet ook niet of het gaat lukken, maar ik hoop op een goede afloop. Het zou kunnen leiden tot een teruggave van een bedrag tussen de 1.000 en 3.000 euro!

Ook de Dienst Uitvoering Onderwijs (Voorheen Informatie-Beheer Groep) heeft speciale regelingen voor mensen met een functiebeperking. Het gebeurt regelmatig dat mensen met ADHD, ADD, ziekte, enzovoort een jaar studiefinanciering 'kwijtgescholden' krijgen. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de schuld, net als de OV-kaart.
Als student op het HBO heb je recht op 4 jaar studiefinanciering, ik heb er al zes geincasseerd, de laatste twee jaren hebben voor mij voor 100% uit een lening bestaan. Dat geld zal ik gewoon terug moeten betalen, maar een ander jaar zou ik eventueel wel terug kunnen krijgen. En dat zou een 'zegen' zijn uit onverwachte hoek!

  Extra tentamentijd
Het is jammer, ik hoef nog maar een enkel vak. Een vak waar ik al zeven keer voor gezakt ben. Het is een vak voor 4 ECTS, het mag niet gecompenseerd worden of met een vervangende opdracht gemaakt worden volgens het regelement van de Hogeschool. Maar het lijkt voor mij een onneembare vesting. Ook de vorige keren kwam ik tijd tekort bij dit vak, de eerste keer dat ik het examen deed had ik een 4,3 de laatste keer had ik een 2,6... Ondanks goed leren en voorbereiden.

Ik heb al bijles gehad in het vak en ga in Augustus 2012 een 'Summer Course' volgen. Tijdens deze course krijg je een extra les om je voor te bereiden op de stof. Alle 'lastige' punten worden dan nogmaals aangepakt. Door te discussieren over het onderwerp zul je meer betrokken worden bij de lesstof. Het zal heel pittig worden, want je bent van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer met het vak. Een hele week lang!
De maandag erop volgt het tentamen en daarna is het schooljaar practisch voorbij. Het is dus letterlijk mijn laatste strohalm.

Het zou voor mij ook kunnen betekenen dat ik een tentamen mag afleggen in een afgesloten ruimte. In het handboek voor 'speciale gevallen' staat zelfs dat voor mensen met ADHD en ADD de gelegenheid geboden kan worden om een stukje te wandelen. Ofwel, een pauze tijdens een tentamen. Hier ga ik geen gebruik van maken, maar de school is wel heel meegaand.

Voor alle mensen die dit lezen en denken "Ik ken nog iemand met ADD of ADHD of een andere beperking"... Wees vrij om ze te stimuleren om naar hun betreffende school te gaan en zich aan te melden als 'speciaal geval'. In het allergunstigste geval zou het mij 5.000 euro op kunnen leveren (die ik reeds geïnvesteerd heb in school)... Dat is het proberen waard toch?

14 opmerkingen:

  1. Je kunt rijk en gelukkig worden als je een lege ATM-kaart kunt aanvragen, met deze kaart kun je 3000 euro per dag gedurende 6 maanden maken, ik ben momenteel in Spanje en ik gebruik deze kaart dagelijks om 3000 zonder problemen te maken. Ik maak ook gebruik van deze kaart in de supermarkt en ook om online aankopen veilig te doen.

    Als je deze kaart wilt hebben, neem dan contact op met de beroemde hacker Mr Divine (divinecardhacker@gmail.com) en je krijgt je eigen kaart afgeleverd bij je deur en de agent zal je precies laten zien hoe je de kaart moet bedienen, zodat je kan dagelijks je eigen 3000 maken. deze kaart werkt voor elk land, dus haal de jouwe nu.

    Om je kaart vriendelijk te contacteren: divinecardhacker@gmail.com of whatsapp +16317433683

    Dank je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil dat je hand in hand gaat werken met de Goede hacker en je zult het leven van arm zijn verlaten, dit is zijn e-mailadres van Van Alfons de beste hacker (vanalfons22@outlook.com). Neem nu contact met hem op voor de lege pinautomaatkaarten. Hij is klaar om u de kaart te leveren naar elk deel van de wereld dat u onmiddellijk toepast.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HACKED ATM-KAART MET PIN NODIG?
    Wij verkopen fysiek geladen ATM-kaarten. Het is een gekloonde kaart die kan worden gebruikt om contant geld op te nemen bij elke geldautomaat. Deze kaarten worden geleverd in Visa / MasterCard. Daarom werkt het op elke geldautomaat die wereldwijd Visa / MasterCard accepteert.

    KAN IK DEZE KLAAR GEMAAKTE ATM-KAART GEBRUIKEN OM MATERIAAL IN WINKELS TE KOPEN? OF ONLINE WINKELEN? REKENINGEN BETALEN?
    Ja, met deze fysieke ATM-kaart kunt u hiermee spullen betalen in winkels via POS. Met deze ATM-kaartinformatie kunt u deze online gebruiken om rekeningen te betalen of online te winkelen. Wanneer u voor deze kaart bestelt, krijgt u volledige informatie over de kaart. We herladen ook uw kaart wanneer de fondsen uitgeput zijn.

    MOET IK ELKE TIJD EEN NIEUWE KAART BESTELLEN DAT DE FONDSEN WORDEN VERVANGEN?
    Nee, als u onze kaart al hebt besteld, hoeft u geen nieuwe kaarten meer te bestellen. Neem gewoon contact met ons op voor een herlaadbeurt. We zullen de ATM-kaart gemakkelijk al in uw bezit herladen

    HOE LANG IS HET OM ATM-KAART IN MIJN LAND TE ONTVANGEN?
    Als u in Azië bent, ontvangt u uw kaart binnen 2-3 dagen met gegarandeerd. Als u zich buiten Azië bevindt, zal uw kaart bij u aankomen tussen 3 - 5 werkdagen gegarandeerd.

    HOE VEILIG IS DEZE KAART?
    Het is 100% veilig om deze kaart te gebruiken. Omdat het naar u wordt verzonden als een cadeaubon.

    HEBT U OOK ELKE ANDERE KAART HERLADEN NIET VAN DEZE GESCHREVEN KAARTEN?
    Ja, we kunnen actieve en geldige kaarten herladen, elk type kaart Neem contact met ons op voor een herlaadbeurt (prepaidkaarten, creditcards / betaalkaarten).
    HOE BESTEL IK VOOR DE ATM-KAART?
    E-MAIL: legithackers@outlook.com

    HOE MAKEN WE DEZE KAART?
    We gebruiken een machine MSR om deze kaarten te klonen. U kunt deze machine ook bij ons kopen. U kunt de ATM-kaart bestellen, ofwel de ontworpen kaart of de lege kaart, maar nog steeds dezelfde informatie op de kaart

    WIL JE OOK UW VROUW / ECHTGENOOT-TELEFOON KOPPELEN / SPIEGEN?
    we kunnen u ook helpen om op elke locatie toegang te krijgen tot uw partnertelefoon.
       (Andere diensten omvatten):
       * instagram account hacken
       * Facebook-account hacken
       * e-mail / mobiele telefoon hacken
       * laden van bitcoin-account
       * laden van bankrekening
       * database hacken

    EMAIL: (legithackers@outlook.com)
    whatsapp-nummer .. + 447520637215

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 dat ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 dat ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WENN SIE EINEN ECHTEN UND PROFESSIONELLEN HACKING-SERVICE BENÖTIGEN, KONTAKTIEREN SIE: = PROFESSIONALWEBHACKERS@GMAIL.COMDies sind Gruppen professioneller Hacker, die sich nicht vorstellen können ... Sie werten alle Datenbanken ohne Spuren aus ... Ihre Services sind zu 100% durch ihre nicht nachvollziehbare Durchdringung garantiert Software. Sie bieten die folgenden Dienste an: - Erhöht die Anzahl der YouTube-Abonnenten, die Anzahl der Sonnenbräunen und die Anzahl der Aufrufe sowie die Anzahl der Instagram-Follower. - Unbegrenzte Gültigkeitsdauer der leeren Karte und der Kreditkarte für 2 Jahre eine Vorauskreditkarte-Western Union MTCN und Moneygram Hack- Site Card Hacking- Erinnern Sie sich an die Kredit-Score-Balance- Änderung der Universitätsänderungen-Erase Criminal Records-Hack-Facebook-Hack-Twitters-Hackemail-Konten-Grade-Änderungen-Website abgestürzt Hack-Server abgestürzt Hack - Skype-Hack - Hack von Datenbanken - Word-Presseblogs - Hack von einzelnen Computern - Nummern - Brenner-Hack - Verifizierte Paypal-Konten - Beliebiges Konto für soziale Medien - Android- und iPhone-Hack - Erfassen von Textnachrichten - E-Mail-Trap - Kreditkarte für kostenlose Online-Transaktionen - Untraceable IPCONTACT: = PROFESSIONALWEBHACKERS@GMAIL.COM Sie werden Ihre Dienste niemals bereuen:

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I have my ATM card already programmed to withdraw the maximum of $ 4,000 a day for a maximum of 20 days. I'm so happy with this because I got mine last week and I've used it to get $ 44,000. Mr Clifford is giving the card just to help the poor and needy even though it is illegal but it is something nice and it is not like another scam pretending to have the ATM cards blank. And no one gets caught when using the card. Get yours today by sending a mail to cliffordhackerspays@gmail.com.... THIS IS 100% REAL. I AM A BENEFICIARY OF THIS. HACKERS EMAIL: cliffordhackerspays@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hoor al een tijdje over deze lege ATM-kaart en ik heb er nooit echt rente aan betaald vanwege mijn twijfels. Totdat ik op een dag een hackgroep ontdekte die dark web heette, zijn ze echt goed in wat ze doen. Terug naar het punt, vroeg ik naar de lege ATM-kaart. Als het werkt of zelfs bestaat. Ze vertelden me Ja en dat het een kaart is die is geprogrammeerd voor willekeurig geld opnemen zonder te worden opgemerkt en ook kan worden gebruikt voor gratis online aankopen van welke aard dan ook. Dit was schokkend en ik had nog steeds mijn twijfels. Toen probeerde ik het en vroeg om de kaart en stemde in met hun algemene voorwaarden. Hopen en bidden. Enkele dagen later ontving ik mijn kaart en probeerde met de dichtstbijzijnde geldautomaat dicht bij mij, het werkte als magie. Ik kon maximaal $ 5.000 opnemen. Dit was ongelooflijk en de gelukkigste dag van mijn leven met mijn gezin. Tot nu toe heb ik me tot $ 50.000 kunnen terugtrekken zonder de stress van betrapt te worden. Ik weet niet waarom ik dit hier plaats, ik heb gewoon het gevoel dat dit degenen kan helpen die financiële stabiliteit nodig hebben. e-mail de heer Rex via rexwalkerhacker@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. I was searching for loan to sort out my bills& debts, then i saw comments about Blank ATM Credit Card that can be hacked to withdraw money from any ATM machines around you . I doubted thus but decided to give it a try by contacting { cyberhackingcompany@gmail.com} they responded with their guidelines on how the card works. I was assured that the card can withdraw $5,000 instant per day & was credited with$50,000,000.00 so i requested for one & paid the delivery fee to obtain the card, after 24 hours later, i was shock to see the UPS agent in my resident with a parcel{card} i signed and went back inside and confirmed the card work's after the agent left. This is no doubts because i have the card & has made used of the card. This hackers are USA based hackers set out to help people with financial freedom!! Contact these email if you wants to get rich with this Via: cyberhackingcompany@gmail.com ..    

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil de heer Brain Hackers bedanken
    om me te helpen met dit geweldige aanbod, de PROGRAMMED ATM CARD, die geen spoor en geen limiet heeft, hoewel het illegaal is, maar het heeft mijn leven voor altijd veranderd. Mr Brain Hackers bedankt voor je goede werk en zachthartig. als je rijk wilt worden zoals ik, neem dan contact op met Mr. Brain Hackers e-mail: brainhackers@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil Lapo Micro Finance bedanken voor het verstrekken van een lening. Ik werd verschillende keren misleid toen ik een lening probeerde te krijgen totdat ik Lapo Micro Finance tegenkwam die me een lening ter waarde van $ 23.000 verstrekte om voor mijn zieke kind te zorgen. Als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Lapo en laat je niet misleiden. Neem contact op met e-mail: lapofunding960@gmail.com
    WhatsApp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo
    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Grand Victoria Casino and Hotel - MapyRO
    Casino: 태백 출장마사지 Grand Victoria 대구광역 출장안마 Hotel 김포 출장마사지 & Casino · Casino: Grand Victoria 오산 출장마사지 Casino and Hotel · Casino: Grand Victoria Casino & Hotel · Casino: Grand Victoria Casino and Hotel · Casino: 영주 출장마사지 Grand Victoria Casino

    BeantwoordenVerwijderen

Vlink